Tuesday, August 2, 2011

1st Ramadan berbuka @ BUFFET RAMADAN!!

Salam Ramadan utk hari ke-2..
Semalam berbuka dimana??
Hari pertama berbuka dalam bulan ramadan tahun ni..
Mesti ler bersemangat nak berbuka bersama tersayang kan..

Rata2 warga JB semalam berbuka bersama ngan keluarga masing2 kot kat kg..
Sebab Johor kan cuti semalam..
Hari ni pun banyak sekolah amik cuti sempena ganti Larian 1 Malaysia haritu..
So, cikgu cikgi dan murid2 hooyey lagi ler harini..


Owhh semalam kami berbuka di luar sahaja..
Ingat memang nak masak..dah rancang nak masak apa..
Tapi last2 minute tu busy pulak uruskan itu ini..
Last2 decided berbuka di luar jer lah..
Ingat nak berbuka buffet ramadan di RESTORAN UBI KAYU..
Tapi tutup pulak semalam..
So, kami ke restoran MAMA LYNN pula yg terletak kat area Tmn U ni jugak..


Variety makanan??
Hurmmm tak banyak sangat macam RESTORAN UBI KAYU tu..
Tapi okeyler sekadar nak mengisi perut tu..
Tu pun dah tak larat nak masuk semua jenis makanan dalam perut..
Apa2 pun syukur dengan rezeki Allah..

p/s: Uols berbuka menu apa semalam?? Berbuka kat mana??
p/s: Huhu..hari ni nampaknya kami berbuka puasa kat office jer lah..bersama ngan ayyunie + aleesya....diaorg tu of coz sebulan ni akan ikut ibu + ayahnya ke hulu hilir..
p/s: Tengahari semalam bibik call dari INDONESIA...katanya rindu nak dengar suara both damias...terutama ayyunie...



 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment