Friday, August 12, 2011

Berbuka Buffet Ramadan Di Restoran Ubi Kayu

 Citer ahad last week..
Bawak family berbuka Buffet Ramadan..
Kali ke2 berbuka Buffet Ramadan utk Puasa tahun ni..


Awal2 dah booked takut penuh!!
Nama Aleesya + Ayyunie tu ibu saja2 tambah...hehe
Sebab Aleesya tanya "Kenapa tak da nama Aleesya pung???"


Macam2 menu ada kat sini..
Memang tak habis rasa semua jenis menu tu..
Kat atas tu BBQ..
Saja letak kuah ayam percik bagi rasa "kick"..


Hidangan berbuka utk ibu..
Dah banyak makanan pun tak tau nak amik yang mana satu..
Last2 mulakan berbuka dengan kuew tiaw goreng dan makan nasi separuh dulu..


Dessert dan kuih muih pun banyak pilihan..
Ader koktail, popia, dan juga cucur badak..


Feveret both damias ni..
Orang tak berbuka lagi 2 org tu dah hirup2 sup ikan merah ni makan dgn nasi..
Memang sedap..
Kebetulan pulak...bateri handphone dah habis..
DSLR tk bawak..
So, memang dampai situ jer lah snap2..

Antara menu2 lain..
(Gambar dicilok dari FB: Restoran Ubi Kayu)


Dadih Yogurt


Buah-buahan


Aneka nasi


Aneka lauk


Ada laksa dan juga steamboat


Ada air sejuk dan air panas juga..

Jangan lupa tempah dulu sebelum datang yer.

p/s: Kami memang tiap2 tahun makan disini..
Sebab senang, nak solat maghrib naik jer office kat atas..:)
Tapi kat sini pun ada sediakan Surau..


p/s: Lagi satu menu special kat sini mestilah UBI KAYU kan..:)

 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment