Thursday, August 11, 2011

Owhhh...saya dah terbeli HOODIE DRESS

 Haishhh kuat betul shopping sejak akhir2 ni..
Kalau tak shopping online...shopping offline lah jawabnya..
Tu pun tak sangka sebab tadi gi tukar stock kebaya kanak2 ZARINA AYU COLLECTIONS kat satu butik ni....sekali ternampak pulak HOODIE DRESS ni..
Lepas fitting, nampak cam okeyy...terus beli ler jawabnya....

Cer teka..cer teka...yang mana satu saya punya??
Takkan nak cakap beli yang mana kan..
Tak suprise ler...


Yang ni??


Yang ni??


Atau yang ni??


Atau pattern macam ni??


Atau yang macam ni???

Hehehe...selamat meneka!!

p/s: Selalu nampak org jual hoodie dress/ Jubah ni kat FB? Blog..tapi tak der keinginan nak beli sebab takut tak sesuai dan takut kain melekat kat badan..tadi lepas dah fitting, nampak ok pulak di mata..hehe..terus beli...owhh yer..hoodie dree tu kena pakai dgn belt baru nampak trendy sikit...kalau tak nampak macam jubah kosong pulakan..:)

p/s: UOLS rasa mana paling cantik banyak2 kat atas tu???


 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment