Wednesday, August 10, 2011

ELIANTO vs SAFI RANIA GOLD!!

Last weekends (sabtu - 30/07)..
Sementara tunggu ayah damia temankan aleesya gi kelas muzik..
(Bulan Julai tu sekali tu jer pun pergi..nak buat cam mana, asalkan weekends jer, mesti banyak program)
Ibu apa lagi?? Ke Jusco lah jawabnya..
Tak der niat nak beli apa pun..
Saja nak menhabiskan masa 1 jam kat sana..


Sekali masa lalu depan KIOSK ELIANTO ni...
Salegirl tu promote2 pulak produk dia..
Alahai...baru berjinak2 nak guna produk Elianto ni..
Kali ke2 ni termakan pujuk lagi utk mencuba produk ni..
Btw makeup remover tu ader 30% diskaun...harga RM29++ kalau tak silap..
Beli sebab tak pernah beli...hehe
Manakala eye liner tu beli sebab salegirl tu dah buat demo yang memang sah ianya water proof..
Selalu guna MAC...tapi lepas amik air sembahyang, mesti mata macam lebam...
So, try eyeliner Elianto pulak..

 Lepas tu beli set SAFI RANIA GOLD ni..
Yang dalam 1 set krim, penyegar dan krim siang yang ader SPF tu..
Serum tu pulak add on..
Since masuk umur 30 tahun aritu..
Memang dah beralih arah dari produk Nivea Visage ke Safi Rania Gold ni..
Nak2 serum tu...dah banyak botol kosong kat rumah buat koleksi...hehe

Make up maybeline pula memang dah lama guna..
Since zaman sebelum kawen lagi..
Tapi 2 way cake powder macam kat atas tu baru first time beli..
Selalu beli powder foundation tu jer..
Tapi nampaknya lepas ni lagi suka pakai 2 way cake foundation ..

p/s: Uols pakai produk muka apa??? Jom ler share!!!



 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment