Sunday, July 10, 2011

First time beli produk Elianto

Pagi semalam (sabtu) pergi JUSCO..
Saja jer nak tgk ader tak lagi barang2 balance utk J-CARD DAY sehari sebelum  (jumaat).
Sekali tgk semua items dah tak der less ler..
Rasanya tahun2 lepas ader jer lagi barang2 yang less kan..
Melepas nak shopping...Time J-CARD DAY jumaat tu pulak tak sempat nak pergi..
Bizi ke hulu hilir..

Kebetulan pulak nampak kiosk ELIANTO buat promotion..
Tak pernah lagi beli produk ELIANTO ni..
So semalam try beli LIP BAM elianto dan foundation elianto


Lepas less dapat RM5++


Lepas less dapat RM10 ++

Boleh ler nak mencuba produk ni buat pertama kali kan.
Selalunya produk make up beli MAYBELINE jer..

Tapi walaupun first time beli Produk Elianto..
Tapi ibu pernah menggunakan perkhidmatan ELIANTO ni masa semi final Pencarian Tudung FAREEDA...


Agak kelabu sikit muka lepas kena make up ngan ELIANTO...hehe

p/s: Uols ader yg pernah beli produk ELIANTO??? Cam mana ??? Ok tak??


Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment