Friday, July 29, 2011

Grand Finale Trudy & Teddy Contest || Please vote for DAMIA ALEESYA


Kawan kawan..
Masih ingat lagi tak gambar kat atas ni??
Ingat tak ibu pernah meraih undi gambar aleesya ni utk Trudy & Teddy Contest..
Masa tu hanya utk Semi Final sahaja...raih masa bulan Jan 2011 yang lepas..
Dan alhamdulilah Aleesya menang dapat No 1 masa tu..
Keputusan penuh boleh tgk kat link bawah:

http://ibuayahdamia.blogspot.com/2011/02/official-announcement-from-trudy-teddy.html

Dan kini, ibu nak minta kawan2 sekali lagi vote gambar Aleesya ni..
Sebabnya inilah saat2 yang ditunggukan oleh para pemenang utk 4 quarter ni..
Maksudnya setiap quarter akan ader 3 pemenang..
So, utk merebut hadiah GRAND PRIZE ni, 12 pemenang bagi keseluruhan quarter akan meraih undi lagi...aduss..

Jadi minta jasa baik semua kawan2 sudi-sudikan lah tekan "LIKE" kat photo aleesya ni..
Caranya senang sahaja..

1. Mula2 klik LIKE kat Fanpages Trudy & Teddy

https://www.facebook.com/pages/Trudy-Teddy/108879074770

2. Kemudian klik LIKE pula pada photo Damia Aleesya..

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150260876804771&set=a.10150260876679771.342816.108879074770&type=1&theater

Diharap kawan2 semua dapat/sudi luangkan masa utk undi damia aleesya...bukan senang aleesya nak tergolong dalam kategori ni...sebab aleesya lah satu2nya calon melayu yang bertanding dengan 11 lagi peserta lain...Dan moga2 kalini rezeki berpihak kepada Aleesya lagi setelah lama tak join contest montest ni..
Aminn...mudah-mudahan..

p/s: Insyallah...kalau rezeki/ kemenangan berpihak kepada damia aleesya...mungkin akan ader juga rezeki yang boleh dikongsikan bersama dengan anda..siapa tau mungkin anda juga akan dapat Produk Trudy & Teddy...





 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment