Monday, July 4, 2011

Hujung minggu layan Movies jer...

Hujung minggu kalini..
Memang dah nekad nak free and easy kat rumah jer..
Sebab dah banyak weekends asyik sibuk jer ke hulu hilir..
So Sabtu haritu, keje tetap keje...
Balik keje pi Danga City Mall kejap nak tgk Handphone Fair..
Balik rumah layan tgk movies ler...

Dalam 1 malam, sempat tgk 3 movies direct..
Dengan suhu bilik 16'C...sound system yang superb guna Home Theather..
Cuma kurangnya tak der popcorn..
Dan lebihnya sebab boleh guling2 atas katil :)


Mula2 sekali kami 4 beranak layan filem 3,2,1 CINTA...
Memang sempoi habis lah filem ni..
Kisah "perigi cari timba'...hehe..
Walaupun ader perkataan yang agak kurang senonoh di dengar dalam filem ni utk kanak2...
Tak per jangan bimbang, both damias tak sampai 15 minit tgk movie pun dah zzzzz...
Memang sempoi gilerrr ahhh....cerita tak meleret ngan bukan2..


Pastu layan citer KONGSI..
Huhhh..banyak cerita tergantung ahh..
Ader yang mula2 tu tak berapa faham sgt ler..
Dah last2 baru ler faham..
Dah lah ending dia macam tergantung...huhu
Tapi tgk jugak sampai habis tu...


Pastu layan tgk Pirates Of Carribean pulak..
Yang ni memang tak tgk sampai habis ler...
Sebab rasanya kul 3 pagi dah zzzz...
Tak larat nak buka mata pun...huhu


Pastu malam tadi lepas balik shopping baju both damias..
Tgk filem 172 hours ni pulak..
Memang sgt2 recommended lah uols tgk citer ni..
RATING??? nak bagi 5 out of 5 boleh???
Serius sgt2 best citer ni..
Jalan cerita yang sgt jelas dan nyata..
Serta semangat seorang lelaki yang cuba sedaya upaya melepaskan diri dari tangannya tersepit di batu besar...
Dan akhirnya terpaksa memotong tangan sendiri utk hidup..
Huhh...tgk sendiri lah baru best..

p/s: Ader lagi 1 citer...Fast and Furios 5...tak sempat tgk lagi semalam...padahal dah tgk kat Panggung Wayang masa mula2 keluar lagi tu...huhu..saja buat koleksi sebab FAST AND FURIOUS 5 MEMANG SUPERB!!!




Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!! 
 
Post a Comment