Thursday, July 7, 2011

Shopping Online || Pyjamas yang ader skirt..

Seingat diri ni lah kan..
Memang jarang sangat shopping online..
Tak kira utk diri sendiri atau utk anak2..
Sebab lebih suka tgk barang depan mata dulu baru beli...
Kecuali aderlah beberapa kali beli online tudung fareeda..
Tu pun boleh kira ngan jari berapa kerat..
Selebihnya suka beli kat Butik tu sendiri..

Semalam tiba2 pulak ternampak kat FB ader org jual pyjamas..
Siap ngan skirt sekali tau pyjamas tu..
Actually ibu dah ader 3 pasang pyjamas cam kat bawah ni (yg tak der skirt)..
2 hasil menang contest, 1 beli untuk ayyunie kat butik..
Tapi disebabkan uniknya dapat skirt sekali..
Tu yang teringin nak beli sesangat ni..


Cantikkan..siap ader skirt sekali tu..


Nampak sgt sweet..


Ayyunie pakai saiz 4..
Hehehe..nak sama besar ngan kakak daaaa..


Aleesya amik saiz 5..
Tapi sebab skirt tu besar lah pulak..
Maka kena tunggu bibik alter lah dulu..
Tu yg posing tak pakai skirt tu..


Brand GAP...


Kebetulan masa beli pyjamas ni jumaat lepas ader promosi..
RM17 sepasang...
So memang berbaloi lah kan...hehe

First time ibu shopping online baju budak2 adalah baju dress utk ayyunie macam kat bawah..


p/s: Terpulang..ader yg suka shopping online..ader yang lebih suka tgk barang depan mata baru beli kan...so uols kategori mana???



 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment