Wednesday, July 20, 2011

Felda Residence Tanjung Leman || 16-17 July

Baik buat story cepat kan...
Nanti hujung minggu ni nak ke KL pulak utk wedding job, shopping raya dan hantar nenek aleesya gi Umrah.
Fuhhh...asal weekends jer ader program...asal weekends jer tak lekat rumah..
Bulan ni aleesya langsung tak gi kelas muzik setiap hari sabtu...
Fuhhh rugi jer bayar bulanan kan kan kan...

Ok lah, direct to the points...Jom tgk bilik yang kami stay kat Felda Residence..
Kami stay kat bilik DELUXE....tak banyak unit pun bilik DELUXE kat sini..
Alahai..besar sikit jer dari bilik superior biasa tu..


Ni wajib bawak balik rumah ni..
Hehehe..buat perhiasan dalam display rack..


Toilet simple but just nice..


Nampak luas kalau guna glasses..


Bilik pun agak luas..
Pastu deco2 tingkap semua guna bidai kayu tu..
Nampak eksklusif 


Bilik deluxe ni ader extra Sofa Bed..
So senang ler kalau bawak anak2 kecik kan..
Kalau bilik superior rasanya ader sofa 1 seater tu jer..


Simple but nice kan..


Alolololo...budak demam tak bermaya tu masa first day..
Masa second day..fuhh siap buat aksi selam2 dalam pool lagi...


Ruang Luggage..
Abaikan yg sepah2 tu..
Kata bawak budak kecik kan...hehe


Yang paling best sekali..buka jer pintu belakang..
Angin sepoi2 bahasa dari pantai masuk..
Fuhhh nyaman...
Kami beruntung, bukak pintu depan, swimming pool, buka pintu belakang, terus ke pantai..hehe


Dua budak kecik yang masih demam masa cuti2 di sini..
Tapi dah kebah lah sikit..
Apa2 pun...kalau dah kaki holiday tu...tak kira ibu, ayah dan anak2..
Bolehkan ajer..
Lagipun peniup semangat supaya anak2 makan ubat cepat sembuh ni..
Dah sihat baru boleh mandi swimming pool kan kan kan...

p/s: Sambung lagi lah yer...


 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment