Thursday, July 21, 2011

No rain, No Hot & No Thunderstrom|| Jom main GOLF!!!

Wah wah..
Senangnya nak main golf sekarang..
Tak payah panas2, tak payah kena hujan, tak payah takut ribut..
Boleh main macam biasa...

Btw kat JB ni rasanya baru lagi main golf secara simulator ni..
Rasanya ni tempat pertama kat JB ni ada kot..
Tak sure pulak kalau negeri2 lain dah lama wujud Golf Simulator ni kan..



See!!! Senangkan..
Mengikut pengalaman org yang main golf kat sini..
Feel dia sama jer main kat padang golf betul..

 

Ni screen dia..

Boleh pilih nak main kat negara mana tu..
Dasyat dasyat!!

Choose more than 48 course worldwide


Kalau yang baru nak berjinak2 main golf tu..
Tak yah beli dulu aksesori tak pe.
Sebab kat sini boleh sewa sekali golf set tu..
Cuma glove jer kena bawak sendiri2..



Sambil suami main golf..
Para isteri apa lagi??
Meeting/ gossip lah kan kat area ni..
So tak lah rasa boring sgt..
Wi-fi pun ader..


p/s: Dunia makin canggih...dari sehari ke sehari ader jer benda2 baru kan..ntah2 kat oversea golf simulator ni dah lama ada kot..hehe..ni jer baru nak menular kat Malaysia


p/s: Hubby uols main Golf tak?? Ke uols yang suka main golf??


p/s: Kalau nak tau lebih lanjut, sila layari link di bawah yer..:)
http://www.tropicaleisuregolf.com




 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment