Tuesday, July 5, 2011

Adakah anda bersedia untuk BERBUKA??? SAHUR??? RAYA???

Saya dah bersedia..
Nah inilah buktinya!!!!


Dah beli since 2 minggu lepas...
Bersemangat tu beli awal-awal...
Sebab nanti leh try dulu mana2 menu yang susah2 kah..

Nampaknya semua menu dalam buku tu menarik..
Kebanyakannya simple+ easy jer..
Yg paling penting dapatlah jugak sedikit idea apa nak makan masa bersahur nanti kan..
Masa berbuka tak yah cakap...memang banyak pilihan..:)

Recommended kepada sesiapa yang buntu nak masak apa time RAMADAN nanti..
Tapi jangan beli sahaja, menu harus dicuba...hehe
Kata semangat utk diri sendiri ni..

p/s: Nanti senang ler tanya ayah damia nak makan apa..hulur jer majalah RASA tu...suruh dia pilih nak makan apa...belek-belek pilih....kalau tak kadang2 buntu jugak nak makan apa time sahur kan..

p/s: Bertambah lagi koleksi majalah RESEPI ni...tapi boleh kira ngan jari berapa kali belek jer...sebab banyak menu main campak-campak jer..janji sodap!!!




 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment