Thursday, July 14, 2011

Tournament Bowling Wish Club

Ahad lepas..
Dalam dok sibuk2 pun..
Sempat lagi ayah damia join tournaments bowling..
Ibu pun ikut sekaki bawak aleesya + ayyunie..
Nenek tak nak ikut...so tinggallah nenek ngan bibik masa tu kat rumah..


Kami main bowling kat IOI Mall Kulai..


Sambutan memang amat mengalakkan..


Cer teka cer teka..
Ayah damia dapat no berapa main bowling???
Dapat no 6 dari 8 kumpulan..
Okey ler tu kan...hehe..asal jangan tercorot..ekeke


Para peserta dan juga pingat2 dan hamper yang dimenangi..


Owh yer...ni pulak kaum2 isteri berposing sebelum main bowling gak..
Main suka2..bukan kira mata..
Ibu dapat no 3 dari 4 peserta..
Hehehe..senasib ngan ayah damia..
Tapi dalam main 3 games tu ader lah jugak strike 3 kali..
Ok lah tu kan...hehe

Both damias sgt ler behave..
Lama gak dok kat situ..
Dalam 3-4 jam kot..
Sempat lagi tu bawak aleesya pi shopping baju...hehe..
Bawak ayyunie gi beli cool blog dan jalan2..
Tak leh bawak dua-dua sekali takut tak terhandle..:)

p/s: Korang expert ke main bowling??? Ader tips tak cara nak main bowling ni?? Ke main baling2 jer...

p/s: Gambar ehsan dari anak kepada salah seorang peserta di atas...cilok dari FB dia..:)..alahai...padahal sendiri dah bawak DSLR...tapi malas nak snap2 sebab sibuk jaga both damias...



 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!! 
 
Post a Comment