Friday, July 15, 2011

Terima kasih Puan Shazliah dari Pontian

 Owhh..hari ni memang rezeki..
Rezeki tak menduga..
Kalau pagi tadi kak dina aka mama 3H yang datang membeli kebaya kanak-kanak Zarina Ayu Collections..
Petang tadi ada lagi seorang pembeli dari Pontian pula..
Yang bestnya sebab Puan Shazliah datang office ibu nak datang amik check..
Sekali dia cakap memang dah dari Selasa lepas lagi (masa first time jumpa) berkenan ke baju2 ni..
Tu yang datang sekali lagi ni terus rembat...hehe
Apa2 pun terima kasih yer kepada Puan Shazliah...
Walaupun baru 2 kali jumpa tapi dah mesra:)


Kebaya pech + pink menjadi pilihan..
Aishhh, ibu dari pagi sampai ke malam ni nampaknya memang pakai baju sama jer lah..huhu

p/s: Dugaan hari ini memang ader hikmahnya..thanks pada kawan2 yg doakan kesihatan both damias...minta2 lah cepat kebah..kalau tak cam mana nak gi swimming esok???


p/s: Abaikan pic blur2 dari HP ni...


 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!! 
 
Post a Comment