Saturday, July 2, 2011

Lunch Hari ini || Pondok MS Beriani House

Hari ni bangun lambat ;)
Sebab malam tadi kul 1 pagi baru sampai rumah sebab TT ngan kawan2 ibu + ayah damia..
Ingat pagi ni nak breakfast kat Mc'D..
Tapi sebab bangun lambat...keluar lunch terus lah senang..
Lagi pun memang sengaja nak bawak both damias jalan2 dulu..
Sebab nanti masuk keje kul 2 sampai 6..pastu terus nak ke Shopping Mall sebab nak beli handphone utk adik ayah damia...nak balik amik both damias rushing pulak...so bawak jalan2 siap2 terus..


Restoran pilihan untuk lunch hari ni ialah 
"Pondok MS Beriani House"..
Dah banyak kali datang sini...
Makanan memang best....semuanya ader rasa kaw kaw..
Lunch hour memang peak...
Ramai customer sampaikan kena beratur tunggu org habis makan..
Kalau pergi lambat (dalam kul 2-3)...memang kadang2 sold out...kadang2 tinggal kambing jer..
Yang paling best ialah air dia memang kaw kaw punya rasa..
Kami selalu order air limau asam boi...memang best...feveret tu..
Owh yer..sini hanya ader beriani ayam dan kambing yer..lembu tak der..:)


Ayyunie yang menjadi tarikan org..
Masuk2 jer restora ni, siap ader org yang tak kenal kiss kiss dia lagi..
Kakak yang amik order tak yah cakap lah..siap dukung2 lagi...
Sambil cubit2 pipi ayyunie tu...
Ayyunie cam biasa ler..buat muka takut2..pastu sengih2...hehe
Aleesya dah gelak-gelakkan ayyunie..cakap "ayyunie baby lagi erkk??"
Last2 kakak yg amik order tu kiss kiss Aleesya juga..terus terdiam kakak dia...hehe

p/s: Apa2 pun masa yang ada semestinya akan dimanfaatkan bersama keluarga...




Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment