Friday, July 22, 2011

Percutian paling sikit gambar!!!


Apa yang boleh disimpulkan adalah percutian yang paling sikit snap2 gambar...
Sebab utama, both Damias kan demam..
So asyik nak bertempek kat kita jer lah kan..
Ke hulu ke hilir memang nak bertempek..

Kalau tak pun memang sengaja tinggalkan both Damias dalam bilik pabila ibu ader aktiviti games pada waktu petang...sebab both Damias tak berapa selesa sgt kalau org2 ramai ni..tu yg pegang kamera pun jarang2..alah tak pe...ramai lagi photographer lain yang snap2 gambar kami..:) cilok jer dari Forum dan FB...hehe

Ok lah gambar2 kat bawah ni di ambil secara random dari Kamera Gajah ibu..
Tapi mengikut susunan aktiviti kami hari tu..


Masa mula2 sampai...
Sempat lagi bergambar dengan aleesya yang demam..
Yg pasti 2-2 tetap maintain..


Actually tengahri tu kami dah makan kat Tengaroh 3..
Makan yang macam ala-ala kenduri kawen tu..
Wish Club yang aturkan makan tengahari kami
Tapi sebab both damias tak der selera nak makan..
Maka usaha si ayah cari KFC kat jeti ke Pualu Sibu tu..
Budak demam, ikutka  ajer selera mereka kan..


Dah lepas rehat2..lepas asar ader aktiviti sukan kat pantai..
Sebelum tu kami para isteri tgh sediakan minuman petang..
Kuih bawak masing2 dari rumah..
Kiranya macam pot luck jugak lah..
Memang meriah!!!!


Dah lepas lawan Volleyball dan futsal pantai..
Kami ke swimming pool pula..
Masa ni Aleesya tido.
So bawak ayyunie jer lah ke pool..
Ayyunie dah sihat sikit..
Aleesya pulak memang masih demam..


Makan malam actually own arragemnet..
Terpulang nak makan kat mana..
Tapi kami klik yg baik2 ni dah pakat2 nak buat BBQ sama2..hehe
Memang meriah ler..
Lebih kurang 7 family yang pakat2 buat BBQ ni kat belakang bilik..
Yg lain2..ader yg keluar makan malam, ader yang tapau jer dan lain2..


Gambar ni cerah berbanding yang atas sebab guna flash..
Memang semua cakap berjasa betul Electric BBQ ni tau..
Senang di bawa travel kemana2..


Masa ni baru bakar BBQ..
Banyak lagi makanan2 lain dan seafood2 lain..
Fuhhh jenuh nak habiskan..


Keesokan paginya both damias dah sihat sikit..
Lepas balik dari breakfast kat Cafe House Hotel..
Terus budak2 ni ajak terjun!!!
Kalini bibik yang jaga..


Swimming suit baru both damias..
Cantikkan...hehe


Aleesya siap buat aksi selam2 lagi tu..
Fuhhh dah sihat demam lah tu..


Lepas dah mandi2, siap2 nak check out dulu!!!
Pastu ader amik gambar ramai2..
Sebanyak 43 buah kereta wish yang menyertai "Weekends Drives" ni..
Memang havoc lah...hehe

p/s: Memang sikit betul snap2 gambar sepanjang 2D1N kat sana...kat atas tu antara yang terpilih...ada lagi lah dalam 20 keping yang tak beredit lagi..


p/s: Tunggu laporan penuh lah yer...banyak lagi citer2 best yang mana, kami wifes SOTHERN di belasah teruk masa main volleyball dan futsal pantai ole wifes CENTRAL!!!! huhu


 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment