Monday, August 8, 2011

Alahai...hari ni saya dah terkena!!!!

 Adoiii...memang harini terkena betul..
Sebabnya tadi suruh ayah damia pergi poskan parcel2 baju kebaya utk harini..
Lepas tu dalam banyak2 parcel tu adalah ke destinasi SINGAPORE..
Yo yo jer confident ibu cakap kat customer postage hanya RM10..
Sebab dok terbayangkan yang SINGAPORE tu kan dekat jer ngan JOHOR..
Lagipun sebelum2 ni, kalau ader mana2 customer dari Singapore, memang diaorg akan touch down JB amik kebaya2 tu sendiri kat office ibu..


Sekali tadi ayah damia call..
HAH KO AMIK!!!!NAK TAU TAK BERAPA HARGA POSTAGE GUNA POS LAJU KE SINGAPORE??
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
RM59.60 TERMASUK KOTAK!!

Ibu tanya gak, kenapa mahal sangat...katanya OVERSEA TETAP OVERSEA!!!

Memang rezeki customer tu lah kan...
Tak pe lah..walaupun rugi sikit, janji customer puas hati dgn produk yang dibeli..
Dan yang pasti produk ZARINA AYU telah sampai ke oversea..
Harus bangga sebab itu PRODUK SAYA SENDIRI!!!!


Learning from experienced!!! Lepas ni dah tau lah berapa harga postage ke SINGAPORE!!


Kepada sesiapa yang tinggal di luar malaysia tu, jangan bimbang, anda masih boleh shopping kebaya ZARINA AYU dengan transfer payments anda menggunakan WESTERN UNION...ternyata ia mudah dan pantas..:)

p/s: Sesiapa tau tak, nak guna company postage apa yang lebih murah kalau nak pos barang ke oversea??? 
Let me know okeyy!!


 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 

10 comments:

alyyani said...

postage fee kalau dari kl ke kl pun harga tetap sama. sama jugak la konsep jb ke singapore.. :)

MamaRifqy said...

woww..mmg mahal kan??

banggaa sbb dah sampai oversea kan?tahniah kak ayu

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

Alyya - tu ler pasal...langsung tak teringat yg singapore tu oversea..yang mana sepatutnya harga postage lagi mahal lah kan berbanding malaysia ke malaysia...agaknya sebab dah biasa masuk singapore, tu yg ingat dekat jer..hehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

mamaiqy - mau tak mahal??? tekejut kak ayu tau...huhu..tak pe lah ..kalau tak jadi benda cam ni, memang sampai ke sudah tak tau..hehe

alhamdulillah...penat jerih nak bangunkan produk sendiri...hanya diri sendiri yang lebih tau..

mama shifa said...

dok tunggu email dari kak ayu sampai kawan tu dah beli kat pasar borong pandan ...

mummy_ayu said...

wah..terkezut la dibuatnya...memang kejutan..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alamak...kak ayu tak email lagi ke?? huhu..sorry2 sgt mama shifa, terlepas pandang lah tu....

Mama Zharfan said...

fuhh mahalnya...

MrS. F!zA said...

tarik napas dlm2 tgk postage mahai gitu

maszmadi said...

tahniah ayu... tumpang bangga sbg anak johor.. hehe