Tuesday, August 23, 2011

Adusss!!! Nak bayar RM50 jer, tapi terbayar RM500!!!

 Huaaa....
Ni lah akibatnya kalau buat kerja nak cepat2...
Nak2 pulak kalau anak2 duduk main sekaki ngan kita..
Macam mana nak focus???


Actually nak bayar Bil SAJ utk office ibu..
Office ibu 2 tingkat...
Mula2 nak bayar yang tingkat 2 dulu..bil bulan2 tak sampai pun RM50..tapi memang suka bayar lebih2 sebab suka tgk bil sampai ader (-)..
Sekali ntah macam mana pulak boleh tertulis RM500 utk bayar bil air tingkat 2 tu...huaaaaaaaaaaaaaaa....
Dah cepat2 GO BACK pun still internet proceeding..
Yang bayar bil SAJ tingkat 3 tu memang dah hati2 tahap gaban dah..
RM50 juga utk tingkat 3...
Yang tingkat 3 tu lagilah bilnya bulan2 belas2 ringgit jer..
Tapi tak pe memang suka bayar lebih..tapi taklah sampai RM500!!!

Haishhh ..
Ader sapa2 tau cam mana nak dapatkan balik duit yang balance RM450 lagi tu??
Huaaa......harap2 ler dapat balik sebab nak guna duit tu nak bawak gi HABIB JEWELS...
Bukan utk ibu, tapi utk both damias yer..

Kalau siapa2 tahu cam mana nak dapatkan balik duit tu, BAGITAU YER!!!!
Kalau tak dapat jugak..hurmm..nampaknya tak yah bayar bil SAJ selama 9 bulan ler jawabnya..

p/s: Uishhh...macam ni lah kalau buat kerja cepat2 kan...ibu ni mudah gelabah, kalau gelabah mulalah KALUT dan nak cepat jer...nak kencing pun terpaksa TAHAN ni kalau dah sibuk itu ini....insyallah...Dugaan kecil buat insan biasa ni....tapi kalau ader solution nak dapatkan balik balance tu...lagi BAGUS!!! :)


 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!! 
 
Post a Comment