Wednesday, August 24, 2011

My ever first class pictures || Kenangan utk Aleesya ni...

Wahhh..
Aleesya sgt teruja okeyy..
Masuk2 kereta jer semalam..
Terus cepat2 buka beg bagi gambar kelas dia yang diambil pada bulan Julai yang lepas..

Awal benar amik gambar kelas kan budak2 ni..
Kalau nak tahu, konsert utk hujung tahun ni pun diaorg dah start practice since June haritu lagi..
Nak masuk konsert kena bayar RM50++ utk costume dan lain2..
Nak amik gambar kelas ni pun kena bayar RM12 kot kalau tak silap..
Dah lupa sebab lama dah bayar..hehe


Kawan2 Aleesya..
Semuanya cina kecuali DINA yang berdiri sebelah Aleesya tu jer melayu..
Pastu ader sorang Indian Boy..
Actually ni kelas utk 4 tahun..
DINA tu masa January lepas lagi dah masuk 4 tahun..
Aleesya pulak bulan 10 ni baru cukup 4 tahun..
Bagus ler semua cina...senang nak communicate dalam bahasa mandarin kan..
Ni DINA dah sebulan tak datang school sebab ikut mama dia balik kampung berpantang 2 bulan..
Hurmm...nampaknya Aleesya memang kena speaking mandarin 100% ler jawabnya...


Zoom in..
Hehehe..Aleesya yang get ready senyum nampaknya..
Dia kan memang pantang nampak kamera...camera friendly..
Tu yang nampak macam Aleesya well prepared nak bergambar..
Bersungguh bibik ikat rambut Aleesya masa ni...hehe..
Eh perasan tak, budak2 perempuan cina yang lain, majoriti rambut depan fashion sama kan..
Jatuh ke depan rambut2 tu...hehe
Aleesya tak sesuai kot buat rambut cam tu..
Ayyunie baru sangat2 sesuai...hehe

p/s: Patut ler ramai yg cakap ayyunie tu macam cina...sebab rata2 gigirls cina bam bam....hehe..pandai2 jer buat spekulasi sendiri...


Macam Amoi tak??? Kadang2 kami anak beranak panggil ayyunie amoi...hehe..



 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment