Tuesday, September 20, 2011

"Ibu, nak buat ice cream sendiri"....

Itulah dialog both damias..
Tatkala melihat kanak2/ org2 dewasa lain buat ice cream sendiri masa kat Ikea Singapore aritu..
Hehehe..ye lah buat sendiri..
Jom kita tgk..


Masa tgh beratur tu, nampak auntie ni tengah refill soft ice cream tu dalam machine yang disediakan..
Alahai..tak der rupa ice cream pun..
Lembik dan cair macam susu jer..
Tak pun macam yogurt..


Ni masa tgh tunggu giliran


Yeayyy..turn ayyunie "buat ice cream sendiri"..
Aleesya tak sempat pulak nak snap2..


Urmmmm...delicious..
Harga 2 cone tu SD1.00

p/s: Budak2 memang pantang nampak benda2 macam ni kan..
Mulalah sibuk nak try....
Tak pe...exploration!!

p/s: Kat Tutti Frutti aritu pun sama jer konsep macam ni..cuma tambah pilih topping lagi satu..



 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment