Wednesday, September 14, 2011

Ni baru betul shoping di IKEA...

Ni baru betul gambar shoping di IKEA SINGAPORE...:)
Snap2 via HP jer..
Segan nak snap2 guna CANON DSLR tu..:)


Mula2 sampai pintu masuk IKEA..
Ayah damia khusyuk tgk katalog..
Eh eh..nampak ayyunie menyerlah disitu!!


 Beli frame utk keperluan office..


Sambil2 tu, both damias main segala interactive yang ada..
Senang kami shopping...sebab anak2 tak meragam dan tak boring..


Owhh..motif snap2 gambar ni sebab nak ambil gambar cermin ni..
Ni kan level show room..
So, nanti kalau nak amik cermin ni kena ke bahagian home decoration..
Ambil gambar senang, boleh refer mana2 yang patut...
Walaupun dah ader no section dan no rack berapa kan...:)


Kali ni beli frame bsar pulak 3 buah..


Masa utk mencari barang2 yang disenaraikan dalam kertas IKEA..
Beli rack utk office kami..
Senang both damias duduk dalam trolley ni...
Sorong trolley tarik trolley jer...


Sudah mahu bayar!!!
Total kami berbelanja hari tu SD 150++..
Duit Malaysia around RM375++...
Hurmm...banyak beli barang office..
Di samping tu ader jugak terberkenan kat barang2 rumah yang tak berapa penting...hehe
Rembat jugak tu...


Bye2 IKEA..kami meneruskan perjalanan ke ARAB STREET pula...

p/s: Barang2 / deco2 kat IKEA moden2 kan...warna yang menarik serta barang yang menjimatkan space...anda macam mana?? suka shopping2 di IKEA??

Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!! 
 
Post a Comment