Wednesday, September 21, 2011

Mana lagi best??? Sinar Harian atau Kosmo????

Nak minta pendapat uols ni..
Mana lagi berkesan yer kalau nak masukkan iklan dalam Kosmo atau Sinar Harian???
Kat JB ni Sinar Harian masih baru lagi..
Kosmo pula rasanya macam dah established kat JB ni...

 

Logo SH

Agak2 uols kan..
Mana lagi best??
Masukkan iklan dalam Kosmo atau dalam Sinar Harian???
Please bagi pendapat antara kedua2 pilihan tu jer yer..

p/s: Tapi bila fikir2 balik, kalau masuk iklan dalam paper ni, utk 1 keluaran jer dah beribu2..sedangkan kalau masuk dalam buku majalah tu...sebulan pun org masih belek2 lagi walaupun kos beribu2 kan...ke uols fikir macam mana???


Antara iklan yan pernah masuk majalah USAHA NIAGA edisi Johor yang lepas...
Sampai sekarang org still belek2 lagi kan..
Kalau suratkhabar?? Ada ke yang nak baca citer2 lepas??
Please bagi idea yer uols..



 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment