Monday, September 12, 2011

Nok gi mano jangok-jangok tu???

 Semalam masa nak keluar, tiba2 jiran sebelah tegur masa dia keluar rumah nak buang sampah kat luar..
Terus jiran tu tegur..
"Kak ayu cantik2 nak gi mana ni???"
Aikkk?? cantik ke??? Bila dengar jiran cakap cantik, terus suruh ayah damia snap2 depan pintu rumah...hehe


Cantik ke??
Jangan tengok lama2 tau...malu ai nanti...ngeh ngeh ngeh..
Lepas tu semalam otw balik, singgah kedai makan Tom Yam nak dinner..
Sekali owner kedai makan tu pun tegur...(dah kenal since belum kahwin lagi)
"Kak jangok2 ni maghi mano??"
Hehehehe....jangok erk????
Patut ler semalam masa masuk kat sebuah kedai tu, ader sorang penjual ni cakap..
"What??? I thought you still not married yet"
Kebetulan masa tu both damias tidor dalam kereta..
So ayah damia tunggu dalam kereta..
Tu yang penjual tu ingat ibu ni solo lagi...haha

Agak2 kami ke mana yer semalam???
Hehe..cer teka cer teka...

 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!

 
Post a Comment