Thursday, September 29, 2011

ABC Special Kg Melayu Majidee

Rupa menarik..
Rasa sedap...
Tekak pun puas!!!


Memang best ah makan ABC kat sini..
Lagi best dari ABC yang kat Larkin Bomba tu..
Tengok rupa pun tahu sedap kan..


Jarang2 kami makan kat sini..
Sebab jauh kan..
Tapi disebabkan hari2 Aleesya minta Tutti Frutti..
Jadi ayah damia beralih ke sini...haha..
Hari2 makan Tutti Frutti...boleh botak kepala ayah damia tu..
1 mangkuk jer dah cecah belas2 ringgit..
Tu pun ambil yang simple2 punya topping..
Kalau ambil banyak2 topping?? Tak hairan lah boleh cecah RM25++ 1 mangkuk..
Ayah damia kata baik makan ABC ni..
RM 3.00 jer pun special macam ni...
Hahahaha

p/s: Kami tanya Aleesya...pasni nak makan ABC atau Tutti Frutti?? Nak tau dia jawab apa??? Nak TUTTI FRUTTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII....adussss..

 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment