Monday, September 19, 2011

@ Tutti Frutti

 Setelah 3 hari tak buat entry..
Maka pagi2 isnin ni sajikan dulu dengan gambar2 kami di Tutti Frutti..
Walaupun undangan open house banyak last weekends..
Tapi tak semua rumah dapat kami pergi...huhu..
Kalau pergi pun tak sempat nak snap2 lorr..
Mengharapkan nak cilok gambar dari tuan rumah masing2 jer...ngeh ngeh ngeh..


Sukanya aleesya ke Tutti Frutti ni..
Katanya "nak buat ice cream sendiri"
Btw bukan ice cream sebenarnya kan..
Tu yogurt lah aleesya..
Tapi budak2...tetap panggil ice cream jugak..


Si amoi ni lagilah...
Bukan makan ice cream pun..
Dipilihnya makan gula2 sweeties dan kacang dalam tutti frutti tu..
Kesudahannya?? Ibu yang kena habiskan ice cream tu..
Nasib baik Low Fat..:)


Ni konon2 buat gaya muka masam..


Aleesya yang control masam..
Yougurt memanglah masam dear..
Nak2 pula dikunyah dengan strawberry tu..
Fuhh double mouble masam ler jawabnya..


Ni Ayyunie punya..
Sebab dia yang pilih topping2 semua.
RM16++


Ni Aleesya punya..
Dia suka crunchy2 sikit...
So banyak kekacang dan cruchy2 items...
RM 11++


Kami ke Tutti Frutti Jalan Kebun Teh..
Tutti Frutti yang pertama di Johor ni kalau tak silap..
Kami ke sini sabtu malam..
And do you know what??
Semalam both damias ajak lagi kami ke Tutti Frutti..
Then kami ke Tutti Frutti yang dekat sikit kat Sutera Mall tu..
Alih2 sampai sana...hahahaha...ayah damia masuk ke PAPARICH pulak..
Selang 3 kedai jer pun dari Tutti Frutti tu..
Nasib baik both damias tak mengamuk...:)


Tuan Tanah menyelit..
Senyum sebab dapat luangkan masa ngan anak2..
Akhir2 ni bukan senang nak luangkan masa yang berkualiti dengan anak2..
Walaupun kedua2 mereka ikut kami ke office masing2..


p/s: Uols dah try Tutti Frutti??? Sama ke dengan Ice Room yang kat KL tu??

 p/s: Seawal 6 pagi lagi ayah damia dah sampai office harini...ibu pula lepas subuh terus buat tu buat ni...hal office banyak yang perlu diuruskan ni....alamak...Marhaban rumah kami malam ni nampaknya tempah makanan kat luar jer lah...urmm..



 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment