Thursday, September 15, 2011

PRESENTING || Pejabat Urusan dan Galeri Zarina Ayu Collections

Alhamdulillah...
Impian utk ada Produk Jenama Sendiri masa umur 30 tahun serta Pejabat Urusan utk Production Produk sendiri  telah pun tercapai..
Bukan singkat masa yang difikir utk mengambil keputusan besar ni..
Banyak faktor yang perlu diambil kira utk menghasilkan dan merealisasikan impian sendiri ni..
Apa2 pun...Alhamdulillah...ia telah ada di depan mata..
Dan ini adalah hadiah ANNIVERSARY kami yang ke 7..
Tiada kudrat suami, tiada usaha suami, tiada idea seorang isteri, tiada master mind isteri, tiada kerjasama daripada kami suami isteri...ia tidak mungkin tercapai impian ini...
Hadiah ANNIVERSARY yang paling bermakna utk kami..
Alhamdulillah...


Nampaknya lepas ni kena bekerja lebih keras lagi..
Berpuluh2 ribu  yang dilaburkan utk mencapai impian kami ni..
Business kami yang ke 4..
Office kami yang ke 3..
Mudah-mudahan ALLAH berkati dan permudahkan segala urusan business kami..
Amin Amin Ya Rabbana Alamin...



 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 

20 comments:

alyyani said...

TAHNIAH AYU & KHAI! SEMOGA SENTIASA MAJU DAN TERUS SUKSES. AMIN...

BUSINESS KE-4 EH, TUISYEN, PHOTOG, KEBAYA, 1 LAGI APA EH? LUPA LAK..

Ummi AmnaAmzar said...

Tahniah ayu

BabyIntan said...

Tahniah Ayu!!! Semoga berjaya dan terus sukses! Sangat bangga dengan pencapaian kawan blogger ;)

* Kawan2 dpt rega murah tak...hee hee :D

BabyIntan’s latest n3:
Cik Kebaya Yg Comei Omei!

ibuayahdamia said...

Alyya- terima kasih banyak2..doa dari kawan2 juga pentingkan utk kejayaan kami...amin amin..

lagi satu tu cawangan tuisyen:)

ibuayahdamia said...

terima kasih ummiamnamazar...

ibuayahdamia said...

terima kasih kak intan..amin amin..mudah-mudahan terus success dan maju.

insyallah..boleh jer dapat harga murah2..tapi kalau walk in, confirm lagi dapat murah..:)

Chekgu Azrine said...

tahniah ye ibu damia!!

InaAchik said...

LOT OF CONGRATZ kak...
semoga dipermudahkan segala urusan...

mummy_ayu said...

wah..congrates!! semoga terus maju!!

Mama Zharfan said...

congrats ayu!! moga terus sukses lagi dan lagi..amiin!

mama rifQy said...

Tahniah kak!!!! im proud of u!! na tumpang hepi =)

sall said...

Tahniah Ayu.

Liza said...

TaHniah ayu. Semoga sukses dah sentiasa diberkatiNya. :)

mama tisya said...

tahniah ayu..smoga lebih success

aNaYaNa said...

tahniah k.ayu..semoga terus success sentiasa..amiinn..:)

Sha@Mama Tina said...

pejabat zarina ayu ni kat mana ek? teringin nak tengok signboard gambar aleesya yang besar tu.. :)

ibuayahdamia said...

TERIMA KASIH ATAS UCAPAN KALIAN SERTA KAWAN2 SEMUA..DOAKAN SEMOGA PERNIAGAAN KAMI SUCCESS DAN DIBERKATI YER..

SHA @ MAMATINA..
office kat Tmn Teratai...atas pusat bahasa pelangi cawangan tmn teratai...
jemput ler singgah yer..

~azillakhalison~ said...

tahniah kak...selamat maju jaye...dari ari khamis aritu terperasan muke sicomell tu kat ofis tmn tratai akak,hehe comell jee

Mummy Dasy said...

congrats dear...

Nana said...

wah!! tahniah ayu..tumpang gembira & bangga...