Monday, March 14, 2011

Walaupun cuti seminggu, tapi....................................

Hooray!!!!!
Mulai hari ni, ibu cuti seminggu..
Tapi walaupun cuti seminggu, jadual memang packed...

Isnin (14/3)

Ada rewang2 utk events pagi esok kat office bersama semua staff!!

Selasa (15/3)




Bermula 7 pagi hingga malam, ader program "KEM JATI DIRI" dengan students di BATU LAYAR, KOTA TINGGI...seramai 40 pelajar turut serta bersama dgn staff2 ibu..tu baju2 events utk esok..

Rabu (16/3)

Packing barang + shopping lagi!!!
Yer shopping lagi..
Tak habis2 lagi shopping!!!

Khamis (17/3)



Jumaat (18/3)

Jalan2 Kuala Lumpur..
Kemudian relaxkan badan + minda
Utk events pencarian model Fareeda..

Sabtu (19/3)



Semi final + final utk Fareeda kids..
Semi final utk kategori bawah 40..
Moga2 ade rezeki aleesya + ibu disini..aminnn aminnn

Ahad (20/3)

Kalau ibu terpilih ke final, maka hari ini adalah penentunya..
Mudah-mudahan juga ada rezeki ibu disini...

Isnin (21/3)

Baru balik JB kot!!


p/s: Kalau korang nak tau..semalam adalah hari shopping sedunia...bayangkan shopping dari jam 10 pagi hingga 12:30 malam....sampaikan 4 shopping complex besar kat JB  ni...still tak jumpa2 kasut aleesya..ader tu dah cantik giler, aleesya berkenan giler, tapi saiz tak der..ader tu pulak, boot pink, tgk luar memang first class..bila aleesya pakai alahai...dia kata gatal2 lah pulak...hurm...last2 malam tadi lepas budak2 tido, ibu + ayah damia keluar sambung shopping lagi...terus rembat yg berkenan di mata...kalau bawak aleesya, memang demand weiiiiiiiiiiiiiiiii...nasib baik kasut yg ibu beli ni dia suka :)


p/s: Bulan paling banyak keluar duit!!!! Bukan setakat events besar2 + pencarian model fareeda + vacation jer...birthday pun ader 2 org ni...utk ayah damia + damia ayyunie...hohoho...tak pe tak pe..nanti dah settled semua, kita gi vacation dan vacation lagi yer :)






 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
Post a Comment