Monday, March 21, 2011

2 wajah model fareeda utk pengubat rindu!!

Ada ke yg rindu??
Kalau ada tatap dulu 2 keping gambar ni yer..
Al-maklum ler...memang tak sempat sungguh nak updated blog lately..
Macam2 program adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..


Ni masa berlatih catwalk final semalam..
Make up disediakan oleh FAREEDA sendiri..



Hah yg ni pulak memang lucu..
Punyalah susah aleesya nak senyum tau..
Macam2 lawak buat kat belakang stage nak kasi aleesya senyum..
Yg tak tahan tu jalan...amboi...bukan main lemah gemalai lagi..
Jalan bukan macam model catwalk dah...dah macam org jepun jalan...huhu..

Apa2 pun details later yer..

p/s: Bertolak dari Bangi tadi 8.30 pagi...alhamdulillah....Jam 11:30 pagi tadi sampai JB....balik cepat2 masak mushroom soup utk aleesya b4 gi school..

p/s: Huaaaaaaaaaaa...mesti banyak tertinggal cerita korang kan....huhu


 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment