Wednesday, March 30, 2011

Eksklusif!!! Untuk DAMIA AYYUNIE yang ke 2 TAHUN!!!



Subhanallah.
Allah Maha Besar..
Agaknya beginilah proses kelahiran DAMIA AYYUNIE BT KHAIRUDDIN pada 2 tahun lalu..
2 tahun lalu pada 30 March 2009, tepat jam 8:33 malam di Pakar Perbidanan Khor & Loh


Walaupun sudah 2 tahun berlalu,
Namun pabila ibu tengok video kelahiran diatas..
Masih terasa ngeri dan ngilunya ibu..
Seolah2 terasa yg proses kelahiran tu baru berlaku sebentar tadi..


Tapi hakikatnya, kesakitan itu, debaran itu, pertarungan itu..
Hanyalah sementara..
Kerana selepas melihat seorang bayi kecil lahir ke dunia di depan mata..
Dengan penuh tangisan dan kegembiraan..
Semua kesakitan itu dilupakan..
Kerana kehadiran bayi itu membuaatkan ibu merasakan..
Inilah nikmatnya dunia...
Kerana Anugarah Illahi yg sangat sempurna..


Tak terucap kata2 teirma kasih dan syukur..
Kepada Illahi..
Kerana mengurniakan seorang bayi yang sangat comel utk ibu..


SELAMAT HARI JADI SAYANG..
DAMIA AYYUNIE BT KHAIRUDDIN..
UNTUK TAHUN YANG KE-2



SEMOGA MENJADI ANAK YANG SOLEHAH
SEMOGA MENJADI ANAK YANG CERDIK PANDAI
SEMOGA MENJADI ANAK YANG DAPAT MEMBEZAKAN BAIK BURUK
SEMOGA MENJADI ANAK YANG SIHAT
SEMOGA MENJADI ANAK YANG TAAT KEPADA KATA2 IBU DAN AYAH
SEMOGA MENJADI KEBANGGAAN KAMI SEKELUARGA..


Opppsss!! Ni bukan kek tahun ni..
Ni kek tahun lepas yer..
Hasil dari titik peluh dan jari jemari ibu sendiri...
Tahun ni tak sempat buat kek lah...
Perancangan utk sambut nun jauh disanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pun tak jadi..
Walhal dah lama tu booked tiket..
Almost 1 year 2 month ok..


Ni pun kek hasil titik peluh ibu sendiri...
Buat masa birthday party ayyunie yg celebrated kat restoran ubi kayu..

Tahun ni punya kek??
Ready made jer lah jawabnya...



Tahun lepas weols cuti2 kat Tioman Island sempena birthday ayyunie + ayah damia..
Supposely tahun ni pun cuti2 di pulau jugak..
Tapi apakan daya....planning berubah di saat2 akhir...
Tapi ibu + ayah damia tetap pergi yer...ngeh ngeh ngeh


p/s: Tgh ligat berfikir cam mana nak celebrated ni...tapi rasanya dah ader idea kot...:>)




Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
Post a Comment