Friday, March 25, 2011

Cabel cars experinced!!!

First Experinced for them..
Aleesya + Ayynunie..
Walaupun  Aleesya mula2 naik agak kejong dalam tu..
Ayyunie pulak asyik memeluk ibunya..
Lama2 makin seronok pulak mereka...
Siap tunjuk itu ini, gelak gelak bagai lagi..
Siap tunjuk ader monkey tgh menyusu anak dia kat atas pokok lagi...


Ni gambar yang ibu beli kat Kaunter Cabel Car tu..
Pandai diaorg buat marketing..
Mula2 naik jer, kakitangan cabel car snap...
Alih2 turun kat Genting tu...dah siap sedia macam ni..
RM35 sekeping...bolehlah buat kenangan kan...
Walaupun gambar tak cun mana <wink wink>
Janji anak2 mendapat pengalaman berharga..

p/s: Gambar atas tu ibu scan sekali dgn postcard Genting!!
p/s: Hik hik...tak nampak pulak gambar bibik kat belakang tu...
p/s: First time masa ibu naik cabel car ni masa ibu + ayah damia berjimba2 kat genting tahun 2002 kot.....masa tu ingat lagi..ibu kena chicken pox...




 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment