Wednesday, March 16, 2011

Kemanakah saya semalam??



Hello hello..
I came back.
Setelah 1 hari berhempas pulas di Batu layar semalam..
Patut ler semalam senyap sunyi jer kan blog ibu ni....

Kita tgk gambar dululah yer...
Ni semua ibu amik dari album staff ibu kat FB dia..
Gambar2 kat Kamera Gajah ibu tak sempat nak transfer lagi :)









Actually banyak banyak banyak lagi xtvt kami semalam..
Nanti2 ibu upload yer...
Huaaaaa....kaki2 ibu gataiiiiiiiiiiiiii lor...
Dah mandi bersih2 pun gataiiiiiiiiiiiiii lagi...
Huhuhuhu...muka pun macam ader sunburn sikit2..
Walaupun kehulu kehilir dok calit sun block tu kat muka...
Apa2 pun memang enjoy xtvt semalam...
Walaupun penat tahap max!!!

p/s: Harini mau shopping lagi....persiapan terakhir b4 gi GENTING esok!!



Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!


 
Post a Comment