Monday, March 28, 2011

Bagilah chance!!!!




Alaaaaa...sekali sekala bagilah chance kami berdua posing sakan..:)
Sebab dah tau tak nak bawak DSLR lah...siap2 snap2 kat rumah..hehe
Tukang amik?? semestinya korang tau sapa kan..hehe


Suami isteri yg get ready nak ke event "Pencarian Gadis Johor" di The Zon Regency Hotel..
Simple jer make up...tak der fake eyelash..tak der warna2 terang di mata..


Oh yer...semestinya koleksi FAREEDA selendang 4 layers menjadi pilihan..
Inilah tudung yang sepatutnya dipakai masa SEMI FINAL FAREEDA pada 19 Mac aritu..
Tapi apa nak buat...bibik boleh pulak tertinggal tudung ni kat atas meja dapur...huh..


p/s: Hunting for RED + BLACK dress...ader lagi event ni...

p/s: From Dec 2010 sampai lah June 2011...tak habis2 cuti2 Malaysia..Tiap tiap bulan cuti2 ni.....lepas June tak nak cuti2 lah...tapi boleh cayer ke?? hehehe




Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment