Friday, March 25, 2011

Alhamdulillah...rezeki Aleesya!!!


Ingat lagi tak kertas ni dalam entry semalam??
Actually ni adalah nama2 finalist yg layak ke peringkat akhir...
Damia Aleeasya + Dania Yasmine (anak kak ezna) memang automatically layak ke peringkat akhir..
Sebab mendapat undia tertinggi di FB
Lagi 6 finalist tu adalah pilihan JURI...


Aksi Aleesya masa peringkat akhir..
Ok lah..dah senyum2 kambing tu..
Masa ni ke lapan2 finalist dah kena pakai selimpang pink tu..


Dah catwalk peringkat akhir..
Semua finalist beratur kat belakang dulu...
Aleesya paling muda tau..
Ibu siap tanya lagi sorang2 umur budak2 kat situ..


Wahhhh....masa yg ditunggu2 pun tiba..
Comell jer semua pegang tangan sesama kan..


Ni pemenang ke2 tertinggi facebook..
Utk kategori paling popular..
Comell jer dania ni..
Gaya memang princess habis..


Alhamdulillah..rezeki Aleesya..
Menang kategori paling popular..
Mendapat undian tertinggi di FB..
Tapi kenapa muka aleesya masyam...
Susah betul nak senyum kan..


Pemenang ke2 kategori kanak2..
Memang pandai betul posing..
Kebetulan lak pakai jubah kaftan tu..
Lagilah sedap adik ni dok mengibar2 kan jubahnya...
Memang menarik perhatian betulll..



Ni pemenang pertama kategori kanak2...
Adik Aidinas..
Memang semua pun mengjangkakan dia yang akan menang..
Pandai betul posing...
Tahniah daripada aunty ayu yer kepada semua pemenang...

Ramai yg bertanya..
Apa hadiah aleesya dapat...
Actually pada hari tersebut aleesya cuma dapat sehelai tudung jer..
Dan sekeping voucher 50%
Insyallah..hadiah2 lain akan menyusul..
Dan hadiah yg dimaksudkan ialah:

UNDIAN TERTINGGI FACEBOOK
DUA HADIAH :
 Wang Tunai RM 500.00
5 helai Tudung FAREEDA bernilai RM 1,000.00
 5 baucer Diskaun 50% sah sehingga 31hb Ogos 2011 untuk mana koleksi jenama fareeda fareeda


P/S: baru balik dari MATTA FAIR..macam2 pamplet ada ni...tapi  yang dicari tak daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa



Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!! 
 
Post a Comment