Thursday, March 24, 2011

Dulu masa pergi nak dekat umur 2 bulan...sekarang masa pergi nak dekat umur 2 tahun!!

Apa yg 2 bulan??
Apa yg 2 tahun??
Btw nak citer sikit....last sekali kami jejak kaki ke Genting masa ibu lepas pantang..
Cuti-cuti Malaysia MELAKA-PD-GENTING-BUKIT TINGGI
Ingat lagi masa tu ayyunie baru 50 hari lebih2 kot..
Lagi beberapa hari jer nak 2 bulan..


Ni ler gambar ayyunie masa tu..
Alahai...rindunya saat2 itu!!!
Ayyunie yg masih tak mengerti apa2!!!



Nak gi mana2 pun kena bibik yg kendong..
Masa kecik2 cam ni....kejenya asyik tido tido tido..
Bangun jer nak minta susu..
Alahai..serius rindu saat2 ni..
Rasa sekejap jer masa berlalu!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
TAPI KINI????
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Wahhhhhhhhhhhhh..baby kecik tu dah besar lah..
Lagi beberapa hari jer nak masuk 2 tahun..
Alahai..cepatnya masa berlalu..
Serius...anak2 masa kecik2 ni sedap sgt hug hug kiss kiss..
Dah besar2 esok takut malu2 pulak kan...huhu
Gambar kat atas tu ayyunie tgh standby nak mandi pool...
Dah boleh berlari, bercakap, dan macam2 lagi..



2 tahun lepas..pandai minum susu jer..
Sekarang??? Semua pun nak makan sendiri..
Bubur tu habis separuh dia makan..
Memang langsung dah tak nak org suap..
Sikit2 ayyunie cakap "sendiyi...sendiyi" (nak makan sendiri)

p/s: Makin besar makin comell anak ibu ni..hehehe..ayat perasan...tapi itulah ungkapan yg selalu cakap kat ayah damia...sebab kecik2 dulu ayyunie kan montel..sekarang ni dah nampak kurus..cuma pipi jer bam bam..



 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment