Wednesday, March 30, 2011

Kalau pakai legging haram..habis tu pakai inner haram tak???



Semalam ternampak link pasal 


Dalam FB Fiza Naman

Antara intipati yang boleh dikongsi bersama pasal pemakaian legging ni:
Beautiful Sunset







Kalau nak tahu lebih lanjut, bolehlah singgah khttp://leggingseksi.blogspot.com/

PERSOALANNYA SEKARANG??
Legging diharamkan sebab menampakkan bentuk kaki kita...
Macam mana pula dengan pemakaian inner yer??
Sebab ia juga menampakkan bentuk tangan kita...
Sekadar bertanya..
Sebab tak semua ilmu kita tahu kan..
Nak nak pulak kalau nampak ramai jer pakai cam tu..
So, kita ingatkan macam tak ada apa2 lah kan..
Kalau siapa2 tahu sila share yer..

p/s: Habis tu cam mana nak pakai diving suit ni??
Ada cadangan tak utk pakaian diving suit???
Please share ok!!!

p/s: Malam ni ada birthday party ayyunie...



 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!! 
 
Post a Comment