Monday, March 7, 2011

Entry Meraih Undi utk ibu dan anak!!

 Entry ini akan melekat sehingga 7 Mac
Untuk entry terbaru, sila scroll ke bawah yer.


Perjalanan bermula sekali lagi.
Kali ini utk Pencarian Model Tudung Fareeda pulak..
Ibu dan anak sama-sama berentap, tapi untuk kategori berbeza ye..
Aishhh.nampaknya undi kena bahagi dua lah ni kan..huhu :(

Minta jasa baik kawan2 untuk undi yer..




1. Mula2 klik "like" kat page ni


2. Lepas tu klik "like" kat gambar ni (Zamzarina bt Zakaria)



Yang ni pulak untuk kategori kanak-kanak



1. Mula2 klik "like" kat page ni


2. Lepas tu klik "like" kat gambar ni (Damia Aleesya bt Khairuddin)


Jasa baik kawan2 semua amatlah dihargai!!!

p/s: Segan sebenarnya nak meraih undi, tapi pabila perjalanan bermula, terpaksalah kita teruskan..walaupun tahu pasti ramai yang tak suka dengan vote2 ni kan..






 Nak tambah duit selain Nuffnang??? Klik2 banner bawah!!

Post a Comment