Tuesday, March 22, 2011

Gambar2 terpilih sekitar final FAREEDA

Gambar2 ni dipilih secara rawak yer..
Sebab banyak sgt gambar ni...
Kita tgk yg ni dulu..
Sekitar Grand Final Pencarian Model Tudung FAREEDA..
Nanti upload yg semi final dan kategori kanak2 pulak..
Oh yer..tak lupa juga gambar cuti2 di GENTING!!



Dah siap2 make up...
Semua peserta kena bergambar disini pula..
Mata sepet sebelah, akibat cubaan memasukkan contact lens tidak berjaya..
Mungkin saya ditakdirkan tidak memakai contact lens..


Ni lah pair ibu masa catwalk atas stage...
Tinggi ibu 170cm..
Tinggi Fazie ni 173cm tau..
Rampingkan badan dia...
Baru umur 21 tu...haruslah ader beza ngan org sebelah dia kan...ekeke


Langkah ibu anak 2...


Bersama DUTA fareeda, cik MAWAR...


Sempat bergambar dengan SUHAILI MOHAMAD...
JUARA kategori bawah 40an..
Btw suhaili ni antara salah seorang pemangkin ibu pakai contact lens..
Tapi dia tak berani nak pakaikan..
So ader 2 peserta lain yg tolong pakaikan..
Su ni ore kelate, study master kat UPM...


Ni pulak JUARA kategori atas 40an..
Dr Mazalina...ibu anak 8 you...
Dr ni memang vogue habis tau...
Rugged!!

Tahniah kepada pemenang....ibu tersenarai dalam top 25 pun dah cukup bersyukur....

Nanti bersambung lagi yer tgk gambar2 lagi!!!


Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment