Wednesday, July 29, 2009

SUSULAN KISAH BIBIK TADI.............


Disebabkan sabtu ni ayah nak install CCTV kat rumah, maka ayah ader survey nak pakai broadband apa ngan kawan2 ayah, ader gak survey internet. Broadband ni actually adalah untuk memantau segala pergerakan di dalam rumah jer.So kalau boleh nak yg biasa2 jer, x de lah yg speed sangat........bukan apa sekarang ni ayah dah guna maxis broadband, ibu pun guna maxis broadband. So takkan lah nak guna maxis broadband lagi.....kopaklah ayah macam ni..........

Hasil survey dgn kawan2 ayah terutama uncle faris ngan Mr. Husband mama3h dan juga replied question dalam forum wish club, akhirnya ramai yang mengesyorkan amik streamyx wi-fi........

So pagi ni pagi2 lagi ayah dah jelajah TM nak tanya lebih lanjut pasal package Streamyx wi-fi ni.........dan finally.............................

ayah dah register nak amik streamyx ni.......so esok kena gi TM tukar tel rumah yg sedia ada ni jer lah coz ayah amik package sekali ngan tel umah.................



Post a Comment