Monday, July 20, 2009

::AEROBOX @ CLARK HATCH::

18th July 2009 (sabtu)

Dah lama ibu tak update story mory about Clark Hatch kan...........Ye la bayangkan almost 2 week ibu x pergi gym........last weekend full dgn program, weekdays lak bizi jer. So pagi ni nak x nak kul 9am, ibu n ayah gi clark hatch (walaupun family dr Kelate ader), kalau x bila lg nak gi.....lepas ni conform bizi nyer coz dok melayan tok ayah n family gi sana gi sini jalan2................. Yang best nyer kalau pergi pagi2 clark hatch ni, ibu n ayah leh join group classes........antara group classes yg ader ialah aerobox, yogalates, freestyle cycling, salsa, funs robics, bollywood dance, belly dance, hiphop dance, cardio boot camp dan mcm2 lah lgi...................(tak tahu nak sebut pun ader)

So pagi tu ibu n ayah sempatlah join kelas aerobox tu.........participants semuanyer ladies, around 15 persons.......tapi satu aleesya n ibu respect kat ayah walaupun semua ladies ayah tetap jadi supporter and sporting guy kepada ibu coz ayah lah satu2 nyer lelaki tunggal yg join aerobox tu selain dari intructornyer lelaki..............you're sporting ayah.................memang tabikkkkkk la kat ayah.............actually most of participants tu dah kenal ibu n ayah masa kat Hawaiian Nite tu.....so memang diaorg pun sporting gak lah...........

Tapi apakan daya........ayah sempat join aerobox 20 minit jer coz dah tak larat sgt.......peluh sakan ayah.............ibu lak setiap kali tgk ayah aerobox, mesti ketawa kecil kerana kesian tgk kat ayah..ye lah baru 1st time join kelas ni........terkedek2 ikut rentak lagu (jgn marah yeh ayah...)

So ibu pun sambunglah aerobox tu almost 1 hour........... fuhhhh.........kalau lah ibu hari2 buat aerobox ni mahu slim cam ikan kering rasanyer..........penatnyer alahai...............baju tu kalau perah rasanyer boleh 1/2 cwn air...............

Tapi apa nak buat, ibu x sempat nak snaps pic masa tgh buat aerobo
x coz memang non stop within 1 hour tu. Gambar kat bawah ni pun ibu amik masa ayah tgh call tanya dah sudah ke belum, so apa lg cpt2lah snap pic...........



masa ni dah last2 aerobox.........kiranyer streching b4 tamat kelas lah.......


Pics kat bawah ni lak masa ibu n ayah tgh work out ngan equipments masing b4 masuk kelas aerobox tu........

mula2 sampai ibu terus works out ngan threadmill ni....siap layan movie tu..........tapi hampehh la...x sampai 5 minit ayah ajak ibu work out kat atas.......dia kata kalau work out kat atas leh tgk view.............layannnnnnnnnnnnn


ni la antara view yg boleh nampak............ayah tu tak habis2 nak tilik keta la tu............


bersungguh2 ayah.........kita tgk sapa slim dulu yeh........

kat sini bukan main lagi ayah yehh............rajin jer kayuh basikal ni, padahal kat umah pun ader, tapi buat tak nampak jer yg kat rumah tu yehhhh..........


candid from ayah..........bersungguh2 ibu angkat benda tu ngan kaki...........


Post a Comment