Friday, July 17, 2009

@@GREEN & POT LUCK THEME@@

17th July 2009

Semalam students kelas ibu ader tema lagi..... kalau u all still ingat tema kali ni ialah green & white. Yg bestnyer kali ni students ader port luck party sempena habis percubaan UPSR diaorg.....(ewah, ewah..........students ibu celebrate cam habis UPSR lak). Dan yg best nyer lagi, Aleesya pun ikut serta dalam party ni...................So enjoy the pics..............



...............We are all in green & white...............
(Yg x hairannya, how can cikgu-cikgi lain pun pakai baju hijau, cam janji2 lak)


"peace" from ibu
(alamak, malu lah Aleesya gi school bawak milk)


Antara xtvt yg sempat Aleesya join, main ABC


sukanyer students ibu dapat main


xtxt seterusnyer.......actualy ibu dapat idea main xtvt ni masa gi Hawaiian Nite, tapi ibu adjustkan sikit corak permainannya agar lebih sesuai utk students ibu


makan time..........banyaknyer makanan, dah lah best2 lak tu, memang leh harap....

malunyer........Aleesya makan sampai jilat bibir tu, ayah lak khusyuk nyer makan......

sesi tukar2 hadiah..........hadiah ibu dpt kt abang atas ni...........


Hadiah abang ni lak dapat kat ibu......kiut sangat hadiah nyer


free style........bersama ngan cikgu-cikgi yang kebetulan ikut tema
(cari mana Aleesya)


Dan pemenang untuk tema ini ialah, Abang Firdaus (hensemm la abg ni), kak Fatini (you vouge) n kak Eizzah (ala tomei2 nyer akak ni)
(yg si kecik kat depan tu menang tanpa bertanding ok)


p/s: walaupun penat coz separuh hari gi shopping kat Jusco, then keje lak masa tgh, tapi time malam ibu, ayah n Aleesya tetap enjoy celebrate this pot luck party - hope you guys get the best in UPSR exam..........good luck............................................................................................................

Post a Comment