Sunday, July 19, 2009

::Apabila Aleesya terlepas dari ?????::

17th July 2009 (Jumaat)


Pagi ni, tok ayah, ayah mi & cik ngah dari kelantan datang jb nak tgk baby Ayyunie coz tok ayah n ayah mi x tgk lg baby Ayyunie manakala cik ngah lak baru seminggu balik dari study di Russia.............

Nak jadikan cerita, kebetulan ptg tu we all satu family minum petang kat garden new look tu (selalunya waktu keje ibu n ayah x balik ptg, tapi hari tu curi2 balik) and Aleesya pun apa lg ambil kesempatan la main basikal kat luar rumah coz ayah mi ader melayan Aleesya. Selalunyer Aleesya main basikal kat car porsh jer, tu pun kadang2 main kul 10 mlm lepas ayah n ibu balik keje......................

FYI, kalau ayah n ibu gi keje, they will on the alarm. So memang time ibu n ayah keje, Aleesya akan terkurung dalam rumah dgn bibik n baby Ayyunie. Jadi bila time ayah balik ptg2 cam ni lah, baru Aleesya leh terlepas dari rumah.........so mari kita tgk apa gelagat Aleesya bila terlepas dari rumah...................



aksi merempit daripada Aleesya


apalah ayah tgh buat kat aleesya ni???? sambil diperhati oleh ayah mi & tok ayah


tok ayah yg sedang tgk Aleesya main


'tolak lah laju 2 sikit ayah'


ayah yg kepenatan menolak Aleesya, tu yang bertongkat kat lutut tu


it's my turn to push ayah pulak


This hensemm guy is Dyylan, my neighbour

sama2 terlepas........tu yg boleh merempit sama2 ni............

Post a Comment