Wednesday, July 15, 2009

**Funny Birthday Moment Photo Contest**


Tadaaaaa...........kali ni ibu nak masuk contest lagi. Ala contest yang di
buat oleh BETTYONE tu..........Actualy contest ni diadakan sempena ngan birthdaynya pada 16th July ni...........So HAPPY BIRTHDAY ok....esok (khamis) bertambah lah satu angka cik BETTYONE kita ni............... Ok, now we see apakah syarat2 untuk masuk contest ni...............

1. Follow bettYone @ My.B.E.T.T.Y.ful.Soul.Blog - add bettYone to your blogroll.
** memang dah follow pun awal2 hari tu, tapi dok tunda2 nak masuk contest ni, sedar2 ader 1 hari jer lg b4 contest ni tutup.

2. Post an entry about -
: : Funny Birthday Moment Photo Contest : :

** ok, dah post ........

3. Upload one (1) photo showing your most hilarious birthday moments with a creative written description of the photo.


Gambar diatas ni adalah sambutan 1st Birthday Damia Aleesya tahun lepas. Punyalah ramai guest ayah n ibu jemput untuk sambutan birthday ni. Anak sulung lah katakan.................Yg funny nyer masa ni ader sorang kakak tu (yg chubby bawak sling bag pink tu) tanya ibu, "aunty, aunty gambar Damia Aleesya ni boleh makan tak?(sambil tangan budak tu dok tekan2 kan kek tu)". Nasib baik lah gambar kat kek tu edible image, kalau tak dah hancur kek tu coz sorang dtg tanya, tekan, dua datang tanya tekan...................
......... ibu n ayah tergelak jer dengar....ala, bdk2 bukannya tahu aper, masalahnyer ader gak mak bapak budak pun tanya soalan sama kat ibu n ayah, hahaha..........lagi satu dari riak wajah ibu n ayah pun memang dah nampak kegembiraan and funny nyer sambutan birthday ni kan........ibu n ayah yg lebih2 sebenarnya ni, Damia Aleesya cool jer.....................

4. Place the contest button on your blog sidebar.

**dah letak awal2 hari tu.........

5. Add my link: http://bettyone-mybettyfulsoul.blogspot.com/ in your entry.
** ok, dah add......................

6. Drop me a comment with the link to your contest entry.
** oraittttttttttt.............settle...............


So kepada sesiapa yg berminat nak joint contest ni, cepat2 lah tekan
http://bettyone-mybettyfulsoul.blogspot.com ok..............manalah tahu kot2 ader rezeki anda untuk menang wallet panjang bunga2 n belang2 tu nanti.................


Post a Comment