Sunday, July 5, 2009

Relaxing @ Clark Hatch

4th July 2009


After balik dr dinner @ Singgah Selalu, lepas solat n tukar baju ibu n ayah pun terus gi Clark Hatch. Hari ni instructor ibu n ayah x der, so ibu n ayah kena work out sendiri. Ibu n ayah buat work out asing2. That why x banyak pics ibu coz masing kat tempat lain2. Hari ni ibu nak cerita facilities yg ader @ Clark Hatch (wahhhh, macam promoter clark hatch lak). Dgn facilities yg disediakan kita boleh relaxkan badan. Nanti tgk sendiri lah gambar kat bawah ni..........


@Receptionist - kat sini lepas kita tunjuk members card b4 masuk, dia akan providekan kita 1 small towel, 1 big towel, key locker n t-shirt (kalau nak)

sambil bersenam leh tgk berita, movie dll (semalam ibu n ayah sempat lah tgk movie HARRY PORTER)

Ibu tgh skodeng ayah dari jauh

kalau dahaga, boleh minum air @ sini - ibu siap refill lagi dalam botol air ibu


information yg berguna utk tahu berapa calories kita, berapa % fat burn kita, distance yg telah dilalui, time, dll

whole body massage chair( only can use after take shower)

foot massage area

sauna n steam room
(kalau sauna room ibu boleh tahan lg tapi steam room, puhhh.....nak bernafas pun susah, jadi ikan steam lah ibu kat dalam tu agaknya)

Bath room - siap provide sabun

After finished fitness n relaxing, bolehlah menikmati air panas yg disediakan
(choice for nes, espresso, milo n coffee)

Yg lain - wifi, parking free, changing room, newspaper...................







Post a Comment