Tuesday, July 21, 2009

Aleesya & Cousin, Aida..............

Last saturday, after makan2 kat singgah selalu and jalan2 kat Danga Bay, Aleesya pun gi la bawak Tok Ayah n family gi umah Mama Chik kat Ulu Tiram..................sementara tunggu mama chik balik keje, sempat lah Aleesya main2 ngan cousin Aleesya, Aida.......

Kalu you all perasan, nampak tak bunga warna purple kat rambut Aleesya.........ni ayah punya keje la ni..........habis bunga rumah org ayah petik letak kat rambut Aleesya.........BTW, I LIKE FLOWERS........

Tapi satu yg pelik, cousin Aleesya si Aida tu memang langsung tak nak amik gambar, setiap kali nak amik gambar jer, mesti dia lari...............huhuhu, kenapalah awak tak suka amik gambar, rugi tau..........so enjoy the pics...................



Post a Comment