Monday, July 20, 2009

::Lagi2 singgah selalu & Danga Bay::

18th July 2009 (sabtu)

Balik dari Clark Hatch, terus ibu & ayah bawak Aleesya, Tok ayah n family gi lunch..................... Tempatnyer mestilah kat Restoran Singgah Selalu tu........restoran keluarga kegemaran ayah.......So enjoys the pics.................

enjoy the food sambil2 tgk keletah Aleesya


baik jer baby Ayyunie masa kitaorg mkn....sekarang tgh belajar pegang botol susu sendiri


Aleesya n Cik Ngah
(Ni la first time Cik Ngah tgk Aleesya coz Cik Ngah tgh study kat Russia)


Ni lak pics Aleesya enjoy main2 kat Funland yg disediakan..............



After take lunch, we all pun singgah jap kat pantai Danga Bay amik2 gambar buat kenangan...............................


berlatarbelakangkan Cruise yg ibu & ayah naik tu........


apa yg tok ayah buat kat Aleesya tu???


Ibu and baby Ayyunie

Aleesya yg teruja tgk beach


sama happy jer ayah n baby Ayyunie



sama jer senyuman ayah n anak........seronoknyer Ayyunie dapat kena angin laut









6 comments:

shahliza94 said...

kalau pi makan kat singgah selalu, boleh makan dengan tenang lepas biarkan bebudak pi main kat bilik tu kan? hehehe...pantau dari cermin jer...

Damia Aleesya & Damia Ayyunie said...

betul tu shahliza94 ...........boleh lah makan dengan tenang..........tak der lah terkejar sana sini dengan anak..........

ayah damia said...

dan jangan lupa makan lunch kat singgah selalu sangat murah...macam2 ada...tapi yang paling best kari kepala ikan

Damia Aleesya & Damia Ayyunie said...

asyik2 kari kepala ikan...boring tuuuu............

EIJAM'S FAMILY said...

banyak yerk balll mesti bestkan bebudak suke...

Damia Aleesya & Damia Ayyunie said...

memang best............dapat lah ibu ayah makan dengan tenang.....hehehhe