Monday, July 27, 2009

RELAX & RIADAH TIME!!!


Last saturday, ibu n ayah x banyak program......lepas habis meeting kat office, balik rehat2 n tido jap. Lepas asar ibu n ayah pun bawa Aleesya n baby Ayyunie gi Hutan Bandar MPJBT @ Mutiara Rini.........seingat Aleesya lama gak ayah n ibu x bawak gi tmn ni....kebetulan lak Aleesya x berapa sihat, so ayah bawak la Aleesya supaya keluar peluh ckit.

Kali ni ayah bawak basikal Aleesya utk round2 kat tmn tu....ayah kata hari ni kita semua mesti gi semua tempat yg ader kat tmn tu. B4 ni asyik fokus kat depan yg ader playground besar tu jer.............baby Ayyunie lak dalam stroller............so senang lah ibu n ayah nak berpegang-pegangan tangan...ekekkekekekek

Yg best nyer kat tmn ni ader org jual2 mknan n minuman.... pas tu ramai pulak org tu.... tu yg best asyik tgk org jer........Aleesya plg suka tgk org main layang2........

Let enjoys the pics:

masa mula2 sampai kat tmn ...Aleesya warm up ngan slide dulu...gambar minum milk tu dah x tahan sgt panas tu...ibu lak lupa bawa air....tu yg belasah minum milk tu......tapi Aleesya minum sorok2 tau...
gambar kat atas ni lak masa kitaorg tgh ronda2 kat tmn tu..........penat ooooo............luasnyer tmn ni...pas tu berehat jap kat gazebo kat tasik tu......................

meriah sungguh suasana........

Sebelum balik, Aleesya sempat naik Doraemon car.... punya lah ramai yg naik keta ni...... kalu budak kecik cam Aleesya ni dicontrol by remote control.....nampak tak ayah yang tgh contrl keta Aleesya ni??? 10 minit RM3.......ok lah..........tapi yg x tahan tu kena tunggu kat 15 minit gak lah nak nik keta ni......ramai yang waiting...


Baby Ayyunie lak suka sakan dtg sini.....maklumlah ramai org.....dah pandai buat bunyi suara2 besar dah sekarang...pas tu pantang org agah, dah pandai reply balik (tapi dalam bahasa dia lah).....ekekeke.................



Post a Comment