Friday, July 10, 2009

PINKY & WHITY

9th July 2009

Pic diatas adalah pic ibu n students nyer...Actually sisters n brothers kat atas ni semuanyer darjah 6. Tema yang dipilih untuk hari ni aderlah pink and white. Ibu selalu anggap studentsnyer macam kawan, so tak der lah kakak n abang kat atas ni segan nak tanya dalam bab pelajaran...........

B4 ni pun ibu selalu buat tema dengan students nyer. Cuma since dah ader blog ni why not ibu kongsi cerita ceriti dengan you all. Lgpun student ibu ader yg ader blog. Dlam banyak2 students ibu ni ader 2 org x dtg coz ader solat hajat kat sek. Lagi 3 boys pula x ikut tema, so x leh lah enterframe dalam gambar ni....hahaha..........

Setiap tema yg dibuat pasti ader pemenang. So utk tema pink n white ni pemenangnyer ialah Aqilah Huda coz dress dia yg paling cantik n anggun sekali. Dia yang duduk last sekali sebelah kanan. Ibu x terpk la pulak nak amik gambar dia coz langsung tak terpk nak masukkan dalam blog. Next time ibu akan amik gambar pemenang bg setiap tema, ok...............

Setakat ini sajer cerita ceriti ibu n students nyer............next week tema green & ader pot luck........kita tunggu jer la entry seterusnyer........

8 comments:

alyyani said...

tuisyen ke ni? kreatif nye awka ye. at least bebudak nak datang pun mcm teruja. :)

Damia Aleesya & Damia Ayyunie said...

yer...ni tmpt tuisyen saya, memang kat tempat saya ader pelbagai xtvt....disamping nak suntik semangat pelajar supaya belajar lebih bersungguh2 n teruja nak dtg tuisyen.....

riesha said...

Waaaaaaaaaaaaaa....comelnya semua (pujian ni tak termasuk the lady in pink scarf ya..hee..hee ;) )... PINK...Definately my type of colour too!

Damia Aleesya & Damia Ayyunie said...

lain kali cikgu pun kena pakai tudung putih sama ngan students....barulah org tak perasan yg mana cikgunyer...hehehe...

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu dtg makan kenduri kat blog gua.Folo baca doa skali pun takpa..

E.L.I.Z.A said...

heheheh bagus²...cikgu yg kreatif..nnt nk hantar RiRi belajar sini la ;P

shahliza94 said...

bestnya dapat cikgu kreatif..

Damia Aleesya & Damia Ayyunie said...

(eliza) - huhu...jauh tu nak antar riri belajar kat sini...........


(shahliza94) - kena lah mengkreatifkan diri, supaya pelajar ni ader semangat sikit nak belajar...........