Tuesday, July 21, 2009

::SKRIP 7707::

Tak habis2 lg citer pasal last weekend yekk...............ok ni ibu nak citer yg last sunday after pergi MATTA FAIR n makan2, ibu n ayah pun hantar lah Damia Aleesya balik...........tiba2 ayah ajak ibu gi dating tgk wayang..........ibu on jer tapi citer apa nak tgk???? Ibu n ayah suka tgk citer jiwang2 compare to citer lain.....walaupun org lain sibuk ngan Transformer & Harry Porter, ibu n ayah langsung tak amik port pasal citer tu............Disebabkan dah tak tahu nak tgk citer apa....ibu pun suggest kat ayah tgk SKRIP 7707.................

Ni la 1st time ibu n ayah tgk movie kat MBO CINEPLEX @ U MALL PULAI UTAMA.........selalunyer ibu n ayah suka tgk movie kat Jusco Tebrau or Pelangi Leisure Mall, tapi since dah ader yg dekat ni, why not ibu n ayah cuba tgk movie kat sini................not bad la cineplex dia..........tapi ramai students la pulak.....may be market students kot................



tiket masuk.........kul 8.45 mlm


ni lak time ayah tgh beli some drinks and popcorn

candid from ibu - jln nak masuk tgk movie

skrip 7707 ni mengisahkan satu filem yang ader 9 kisah hantu yg berlainan................mula2 takut gak lah, nasib baik lah ader kotak popcorn tu yg boleh jadi penghadang utk ibu time hantu keluar.....tak pun ibu tgk kat celah2 jari jer..........hehehe..............tapi seriuosly la citer ni tak takut sgt pun coz baru jer kita nak amik feeling takut tu, then dia tukar citer hantu lain pulak......kalau ibu bagi 3 *** jer dari 5*****...........

Nak dijadikan citer, habis jer movie tu, boleh pulak ibu n ayah terjumpa staff ayah duduk betul2 depan ibu n ayah kat cineplex tu...........ala teacher mazaitul yg baru lepas kahwin tu..........(gi dating ke)......tak sangka lak boleh terjumpa....hehe.........

So kepada sesiapa yg ader sifat penakut sikit tu, ibu syorkan bolehlah tgk citer ni coz tak seram sangat pun............kalau seram dah lama ibu tak gi tgk coz ibu ni penakut bangatttttttttttttt ..............hahahaha




Post a Comment