Monday, September 2, 2013

Yeayy!!! Dah dapat gambar konvo..

Jumaat lepas, masuk2 jer both Damias dalam kereta sejurus ambil diaorg dari sekolah, masing2 excited nak tunjuk gambar2 yang diaorg shoot kat sekolah haritu.


Ni Gambar Konvo Aleesya.. Alamak apesal tak senyum sayang? So serius mukanya kan. Saya whatapps gambar ni kat ayah damia yg kebetulan kat office, boleh pulak ayahnya reply "lawaknya muka".. Haha


Ni gambar kelasnya ramai2. Kelas M3.


Dapat gambar saiz 4R sekeping dan saiz passport 4 keping. Total kena bayar aritu kalau tak silap RM60. 

Ni pula gambar kelas Ayyunie. Kelas 03. Boleh spot mana satu Ayyunie? Boleh pulak dia buat mulut cam tu kan. Sabo jer lah.


Dah penuh dah rak tempat letak gambar2 both Damias dalam bilik dia ni. Kat dinding pun dah ada gambar2.. Kalau boleh tak nak crowded kat dinding kan.. Nanti kena cari alternatif mana nak simpan gambar2 both Damias ni..:)



Post a Comment