Thursday, September 5, 2013

COCODAMIA di "Karnival Biotek Johor"


Jom ramai-ramai meriahkan program "Karnival Biotek Johor" yang bertempat di Bukit Layang-layang, Pasir Gudang bermula dari 5 Sept hingga 8 Sept dari jam 10 pagi hingga jam 10 malam.
Temui Team CococDamia di sana ya semua!!!


Memang banyak booth-booth disana!
Jadi untuk memudahkan anda semua, cari booth FAMA.
Kami berada disana. Nak paling senang, cari sahaja banner CocoDamia ni. Insyallah..senang nak jumpa...


SMART FOOD, SMART BRAIN!
ACCORDING TO SUNNAH, THERE WILL BE BARAKAH!!!
INSYALLAH..NOTHING IMPOSIBLE IF YOU BELIVE TO ALLAH..


Bukti kami adalah peniaga yang sah disana.
Insyallah, lepas ni banyak lagi peluang2 pameran yang team CocoDamia akan ikuti..


Booth CocoDamia.
Banyak penjimatan dengan setiap pembelian 3 kotak Coklat IQ bagi para pengunjung. 
Kalau nak rasa dulu pun boleh beli yang sachet-sachet punya.
Kalau belum terbuka lagi hati nak beli, boleh juga try rasa tester yang kami sediakan.
Jangan bimbang, memang banyakkkkk tester kami sediakan kepada anda.


Keyword paling senang nak jumpa kami adalah betul-betul depan playground.
Kalau jumpa abang-abang dan kakak-kakak pakai baju purple dan ada tulis CocoDamia tu, cepat2 kejar mereka tau. Sebab anda boleh rasa tester Coklat IQ, dan untuk hari jumaat, sabtu dan ahad pula, tester Puding Roti CocoDamia pun ada...wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
CocoDamia juga menganjurkan pelbagai games antaranya cabutan bertuah, teka bilangan bola, teka teki dan pelbagai lagi acara yang menarik utk semua.


Dan yang paling menarik, Game Foosball pun ada...Wahhh alang2 beli untuk pelajar-pelajar tuisyen saya main waktu rehat, boleh ler angkut ke Karnival sekali utk menarik perhatian kanak2. Ni rasanya bapa kanak-kanak pun join sekaki main kan kan kan. Jangan lupa datang ya semua!!!

Antara aturcara program lain adalah seperti Pameran Fotografi, Demostrasi Produk, Pameran Autoshow, Pertunjukan Bunga api, futsal, paintball, Aktiviti Layang-layang, Pameran Petrosains dan macam2 lagi lah!!! Yeahhhh Jumpa team CocoDamia disana semua!!!!!!!







Post a Comment