Sunday, September 1, 2013

Heading to Bandar Penawar, Desaru



Pagi tadi breakfast half boiled egg dan steambot jer. Simpan perut nak gi beberapa open house harini. Tgk yg mana sempat pergi, kalau tak sempat sorry ya yg menjemput saya harini.


Currently dah dalam kereta pun nak ke Bandar Penawar, Desaru. Nak gi open house staff. Gigih pergi kan walaupun jauh. Hihi.. Kalau bukan bos sayangkan staff, sapa lagi kan.. Hihi.. Teacher Diny, please wait for us!


Malam nanti ada marhaban pula kat rumah saya. Menu simple jer sebab Tahun ni blok lain yang kena sediakan menu utama. 

P/s: alhamdulillah, meriah makan-makan fasa ke 3 malam tadi. Details later..
Post a Comment